Nyhetsbrev Maj 2015

Smörjmedelsdepån utvecklas och skapar nytt varumärke! 

Från 1 juni 2015 är Smörjmedelsdepån i Stockholm AB nya officiella namn SDN.
SDN är en förkortning på Smörjmedelsdepån och ska lyfta varumärket till en ny nivå. Vi ökar dessutom nu vårt varulager för att kunna ge dig som kund ännu bättre service.

SDN är Stockholms snabbaste och mest kompletta leverantör av smörjmedel.
Vi säljer och levererar oljor och smörjmedel till alla slags fordon och industrier, samt tillhandahåller hantering av din spillolja. Smörjmedelsdepån levererar även avfettning, glykol, spolarvätska, fordonsschampo m.m. Smörjmedelsdepån är partner till Statoil Lubricants och erbjuder kostnadsfria produktutbildningar genom Statoil Academy Program. 


Nyhet!

SDN ÄR ÅTERFÖRSÄLJARE FÖR PAYBACK OLJETILLSATSER.
EX: ETT MYCKET EFFEKTIVT OLJEADDITIV SOM STOPPAR OCH FÖRHINDRAR OLJELÄCKAGE UNDER DRIFT. FÖR ALLA TYPER AV OLJOR OCH VÄTSKOR. FRÅN NÅGRA TIMMAR TILL EN VECKA I DRIFT I SYSTEMET ÄR ALLA GUMMIPACKNINGAR, O-RINGAR OCH PACKBOXAR I SYSTEMET REKONDITIONERADE OCH TÄTAR IGEN. BRA VAL TILL ALLA CONVERTRAR OCH AUTOMATISKA VÄXELLÅDOR SOM DRABBAS AV INVÄNDIGA LÄCKAGE.


Maskinexpo 28-30 maj!

Besök oss 28-30 maj på MaskinExpo 2015 och ta del av våra mässebjudanden. Vi står i Monter nr 507, för mer info gå in på www.maskinexpo.se

Välkommna!


Skärmavbild 2015-05-25 kl. 10.28.37.png
Andreas Berg